Alltid et
steg foran

KE Automasjon utvikler og leverer løsninger innen byggautomasjon og vann- og avløpsautomasjon. Vi har utviklet vårt eget styrings- og overvåkingssystem – Datavaktmesteren® – som nå har eksistert i mer enn fire tiår, og som leveres over hele Norge.

Om oss

Om KE Automasjon

KE Automasjon har siden oppstarten i 1983 vært ledende innen automasjonsløsninger, hvor vi alltid har vært fremoverlent og nytenkende. Når det gjelder valg av samarbeidspartnere og løsninger blir det alltid lagt vekt på kvalitet, slik at vi skal være et trygt valg for våre kunder.

Vi er heldige som har engasjerte ansatte som brenner for faget – hovedsakelig energirådgivere, ingeniører og automatikere – med en samlet kompetanse og erfaring innen automasjon som er unik.

OpprinnelseN

Historien vår…

… startet med en konkurs hos gravemaskinprodusenten Brøyt – en hendelse som ledet våre grunnleggere, Egil Mæland og Ansgar Tendenes, til å etablere KE Automasjon fra en garasje på Øksnevad i 1983. Med en tydelig visjon om å automatisere jærindustrien, la de ned grunnlaget for vår nåværende forståelse, nøyaktighet og engasjement for å lage de gode løsningene.

Suksess

Vår stolthet…

… er kjernen i vår virksomhet: Datavaktmesteren® er vårt egenutviklede system, designet for å optimalisere energibruk og minimere sløseri i bygninger over hele Norge. Med dyptgående erfaring og spesialisert kunnskap, har dette systemet muliggjort markante energibesparelser og skaffet oss både nasjonale og internasjonale anerkjennelser.

Vår suksess viser at effektive energiløsninger ikke bare reduserer kostnader, men også forbedrer innemiljø og gir imponerende avkastninger, til stor glede for både miljøet og økonomien.

Teamet

Vi hadde aldri klart oss uten…

… alle våre dyktige medarbeidere. De er det viktigste vi har. Helt siden oppstarten er det menneskene som har utviklet de gode løsningene. Og for at de skal gjøre en god jobb, er det viktig at de trives og har det bra. Et inkluderende arbeidsmiljø skaper et sterkt felleskap og samhold. Dette oppnår vi ved at alle skal oppleve at de har en meningsfull hverdag på jobb, og gjennom sosiale arrangementer, teambuilding og ulike aktiviteter.

Vil du være med oss og redde verden – litt?

Som en del av vår ambisjon om å bidra i det grønne skiftet og redde verden – litt etter litt – trenger vi flere engasjerte og dyktige medarbeidere. Bli med oss på  reisen med å utvikle faglig kompetanse og fremtidsrettede tekniske løsninger. Se våre ledige stillinger for mer informasjon.

Engasjement

Miljøfyrtårn – en forpliktelse vi tar med glede

KE Automasjon har oppnådd Miljøfyrtårn-sertifisering, noe som er en anerkjennelse av våre tiltak for å redusere miljøpåvirkning og styrke bærekraft. Sertifiseringen støtter vårt mål om å drive ansvarlig og minimere vårt miljømessige fotavtrykk.

Gjennom programmet har vi gjennomført en rekke tiltak for å redusere vår miljøpåvirkning og fremme bærekraftige praksiser. Dette inkluderer energieffektivisering, avfallshåndtering, reduksjon av utslipp, og bruk av miljøvennlige transportalternativer.

Veien videre

Fremtiden

Gjennom årene har vi opparbeidet oss kulturen, kompetansen, produktene og referansene som skal til for videre vekst og en trygg fremtid. Om 40 år vil KE Automasjon fortsatt være her, men med forskjellig form, farge og produkter. Selv om dagens tankesett har mange likhetstrekk med da selskapet ble etablert, har teknologien og arbeidsmetodene utviklet seg i ekspressfart, som igjen har gitt og vil gi oss mange nye muligheter i tiden fremover.

«Det gror ikke mose på en rullende stein»

Alltid et steg foran

Har du flere spørsmål om oss, eller om hva vi kan hjelpe deg med?

Kontakt oss

Med vår ekspertise kan vi hjelpe din bedrift med å oppnå betydelige besparelser og en grønnere profil. Ta gjerne kontakt med oss for rådgivning og løsningsforslag.

 

Kontakt oss