Tjenester Ledige stillinger

Bli en del av flokken

KE Automasjon søker alltid etter engasjerte medarbeidere som har lyst til å gjøre en forskjell. I dag er vi en god gjeng på mer enn 20 kollegaer, men vi ønsker å bli flere.

Ledige stillinger

Vil du jobbe i KE Automasjon?

Latter og moro, kollegaer som blir til venner og oppgaver som utføres mens du har en god prat. Dette er noe som kjennetegner KE Automasjon sitt team. Hos oss skal alle trives på jobb, og et godt arbeidsmiljø er noe av det viktigste vi har. Siden oppstarten i 1983, har vi utviklet oss til en ledende bedrift i vår bransje. Det hadde ikke vært mulig uten at kunnskap og trivsel går hånd i hånd. 

Nå kan du bli en del av teamet som er på en reise mot en mer energieffektiv fremtid!

Kjekt og sosialt

– Å jobbe hos KE Automasjon er kjekt og sosialt. Arbeidsoppgavene er varierte, og jeg liker at vi får mye tillit og ansvar når vi er ute hos kunder. I tillegg synes jeg det er kjekt at jeg får reise rundt i Norge på ulike oppdrag.

Kathrine Bjorheim, automasjonsingeniør

KE Automasjon

Vi søker alltid gode folk!

Har du relevant utdanning eller erfaring og interesse for faget vårt? Har du lyst på ny jobb og tenker at vi kunne vært en god match? Send oss en åpen søknad, så hører du fra oss.

Send søknad

Maximum file size: 15MB

Last opp filer i formatene PDF, DOCX (Word) eller PPTX (Powerpoint). Andre filtyper vil ikke kunne sendes. Maksimalt antall vedlegg: 5 stk.
 

Om oss

Hos oss skal alle trives på jobb, og et godt arbeidsmiljø er noe av det viktigste vi har

Kontakt oss

Har du noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss for rådgivning og løsningsforslag!

Send en melding i skjemaet, eller gå til kontaktsiden for å finne kontaktinfo til våre medarbeidere.

Kontakt oss