Tjenester Datavaktmesteren®

#Energijegeren

Datavaktmesteren® fra KE Automasjon har i årevis satt standarden for byggautomasjon og energieffektivisering. Med en historie som strekker seg tilbake til 1988, har Datavaktmesteren® vært en pålitelig innovatør som har forandret spillereglene med sitt fokus på energisparing og banebrytende funksjoner.

Datavaktmesteren®

Reduserer energiforbruket

Forestill deg Datavaktmesteren® som selve hjernen i ditt bygg. En kraftig, intelligent plattform som overvåker, styrer og optimaliserer de tekniske anleggene med et klart mål: å redusere energiforbruket i både private og offentlige næringsbygg. Ved å samordne alle tekniske aspekter, fra energistyring og regulering til logging, trending og alarmbehandling, sikrer Datavaktmesteren® enestående driftsytelse og maksimal energieffektivitet.

Energibesparelse er begrepet som hele tiden ligger i ryggraden til våre ansatte, enten det gjelder utvikling, prosjektering, rådgiving eller service. Og med et solid fokus på bærekraft, går Datavaktmesteren® enda lenger ved å minimere miljøpåvirkningen og redusere kostnadene gjennom innovativ energistyring og effektive tiltak.

Ved å skape et behagelig inneklima og redusere bygningens økologiske fotavtrykk, er Datavaktmesteren® en drivkraft for en mer bærekraftig praksis og en grønnere fremtid for oss alle.

Datavaktmesteren®

Maksimalvokter og femstjerners webhotell

Ved å samhandle de tekniske anleggene i et bygg og sørge for at bruken er tilpasset behovet, er det sjelden at energireduksjonen i et bygg ligger under 30% etter installasjon av Datavaktmesteren®. Maksimalvokteren er en viktig del av et sentralt driftskontrollanlegg, og det som gir hurtigst inntjening. Mer enn en tredjedels reduksjon av effektleddet (kW) er normalt. I tillegg oppnås også en betydelig gevinst på forbruket i energileddet (kWh).

Vi kan tilby å hoste kundens anlegg på vårt eget webhotell, hvor kunden får en egen webadresse for betjening av sitt anlegg.

Er du klar for å spare?

Bli en #energijeger du også, og ta kontroll over byggets energiforbruk

Kontakt oss

Vil du vite mer om hva som skal til for å gjøre din bygningsdrift smartere, mer energieffektiv og miljøvennlig?

Send oss en melding i skjemaet, eller ta kontakt med en av våre kontaktpersoner.

Kontakt oss
Thomas Bergene

Thomas Bergene

Leder Vann og avløp

Kjetil Osmundsen

Kjetil Osmundsen

Leder Byggautomasjon

Jørn Idar Kolnes

Jørn Idar Kolnes

Leder Drift & service