Ta kontroll, spar penger

I mer enn fire tiår har KE Automasjon gitt bedrifter mulighet til å ta kontroll over energiforbruket sitt. Det har gitt store besparelser i bygg over hele Norge. Hos oss får du et driftssikkert anlegg der du alltid har oversikten hvor enn du befinner deg, og vi er helt i tet på nyutvikling og teknologi.

KE Automasjon

Der innovasjon møter bærekraft

KE Automasjon utvikler og leverer løsninger innen byggautomasjon og vann- og avløpsautomasjon. Datavaktmesteren® er vårt egenutviklede styrings- og overvåkningssystem, og leveres over hele Norge. Vi har engasjerte ansatte som brenner for faget – hovedsakelig energirådgivere, ingeniører og automatikere – med en samlet kompetanse og erfaring innen automasjon som er unik.

Våre tjenester

Finner riktig løsning for deg

Sliter du med høye energikostnader, ineffektiv drift, eller mangler oversikt over energiforbruket? Se våre tjenester og oppdag hvordan vi kan hjelpe deg med å oppnå større energieffektivitet og bærekraftige resultater, enten det gjelder utvikling, prosjektering, rådgiving eller service. Vi står alltid klar til å hjelpe deg på veien!

Vann- og avløpsautomasjon

Sikre og robuste automatikk­systemer innen VA og kommunalteknikk.

Byggautomasjon

Bruk energien riktig og oppnå store besparelser.

Drift og service

Skreddersydde drifts- og service­avtaler etter dine behov

KE Automasjon

Datavaktmesteren®

Enorme mengder energi er spart siden den første Datavaktmesteren® ble installert hos Helikopterservice i 1988. I dag er den fremdeles ledende innen byggautomasjon. Vi har levert flere tusen Datavaktmestersentraler i Norge og tallet stiger med nye installasjoner hver uke. Se videoen og lær mer!

Hvorfor velge oss?

Våre engasjerte ansatte har en samlet kompetanse og erfaring som er unik

Kontakt oss

Alle våre løsninger er skreddersydd til hvert enkelt kunde og prosjekt. Ta gjerne kontakt med oss for rådgivning og løsningsforslag!

Send en melding i skjemaet, eller gå til kontaktsiden for å finne kontaktinfo til våre medarbeidere.

Kontakt oss